Blog Başlık

  • Yapılacak çalışmaların hedef kitlede maksimum karşılık bulması amacıyla program ve çalışma saatleri; GSB (Gençlik Spor Bakanlığı) ile TDV (Türkiye Diyanet Vakfı) yurtlarında ve gençlik merkezlerinde öğrencilerin bulunma vakitleri ile programlara katılım durumları dikkate alınarak belirlenecektir.

    manevi danışman, manevi danışmanlık eğitimi, manevi danışmanlık sertifikası
  • Mayıs 25, 2023

    Üniversite onaylı psikolojik testler eğitimi nedir? Psikolojik testler eğitimi psikolojik testleri uygulamak adına kişilerin bu konuda bilgi ve deneyimlerini artırmak adına almaları gerektiği eğitimdir peki psikolojik testler nedir?

    psikolojik testler,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Mayıs 22, 2023

    Oyun ve oyuncaklardan yardım alarak çocuklarda psikolojik sorunların çözümünü sağlayan yönteme oyun terapisi denir. Psikoloji eğitimleri içinde çocuklarla güçlü iletişim kurmak açısından oyun terapisi eğitimi önem taşır. Çocuğun terapiste koşulsuz güven duyması için oyun terapisi eğitimi almak ruh sağlığı uzmanı için büyük şanstır.

    oyun terapisi eğitimi sertifikası
  • Mayıs 15, 2023

    Şema terapi testi nedir Jeffrey E. Young tarafından 1.991 yılında gerçekleştirilmiş olan Young şema ölçeği erken dönem uyumsuz şemaların değerlendirilmesi adına yardımcı olan 90 maddelik bir kendini değerlendirme ölçeği türüdür. 13 yaş ve üzeri kişiler adına tasarlanmış bir ölçek türüdür

    şema terapi,edevlette sorgulanabilir
  • Mayıs 12, 2023

    Pedagoji eğitimi kimler alabilir pedagoji eğitimi kimler alabilir sorusu kişilerin pedagoji eğitimi almadan önce sorulması gereken bir sorudur. Bu soru çerçevesinde kişiler pedagoji eğitimini kimlerin alıp alamadığı hakkında bilgi edinmektedir.

    pedagoji eğitimi sertifikası,edevlette sorgulanabilir eğitim
  • Gölge öğretmenlik kursu hakkında detay vermek gerekirse gölge öğretmenlik kursu eğitim içeriklerinden bahsedebiliriz çünkü gölge öğretmen eğitimi adına eğitim içerikleri oldukça önemlidir.

    gölge öğretmen,kurs,edevlette sorgulanabilir
  • Mayıs 08, 2023

    Yaratıcı drama liderliği eğitimi adına e devlet onaylı yaratıcı drama eğitmenliği sertifikası nedir sorusu sorulmaktadır. Bu soruya verilecek cevap ise e devlet onaylı yaratıcı drama eğitmenliği sertifikası almak adına kişiler Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bir eğitim aldıkları takdirde e devlet üzerinden sorgulanabilir bir belge sahibi olmaktadır.

    yaratıcı drama eğitimi , sertifika, edevlette sorgulanabilir
  • Mayıs 05, 2023

    Tıbbi sekreterlik kursu, hasta kabul sekreterliği olarak bilinir. Sağlık alan bilgisi ile sekreterlik bilgisinin bir arada verildiği eğitimler tıbbi sekreterlik kursu ile alınır. Tıbbi sekreter tüm sağlık merkezi ve hastanelerde görev yapar. Laboratuarlar, klinikler, özel muayenehane, poliklinik, aile hekimliği, ağız ve diş sağlığı merkezinde çalışır. Geriatri merkezi ve evde bakım hizmetleri veren kurumlarda da tıbbi sekretere ihtiyaç vardır.

    tıbbi sekreterlik,hasta karşılama,sertifika
  • Uyku danışmanı eğitimi nedir sorusunun cevabı bebeklerin çocukların kendiliğinden gece boyu herhangi bir sallama olmadan kucakta gezdirmek eden emzirmeden kesintisiz bir şekilde uyumaları adına yapılan eğitime uyku eğitimi denmektedir.

    uyku danışmanı eğitimi,sertifika ,e-devlette sorgulanabilir
  • Nisan 26, 2023

    Tıbbi sekreter eğitimi tıbbi sekreter olarak çalışmak isteyen veya çalışan sektör değiştirmek isteyen kendini geliştirmek isteyen ve daha etkili bir şekilde çalışmak isteyen sekreter adayları ve sekreterler için tasarlanmış bir eğitim programıdır

    tıbbi sekreterlik,hasta karşılama,sertifika
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR