Blog Başlık

  • Nisan 24, 2023

    Tıbbi sekreter eğitimi tıbbi sekreter olarak çalışmak isteyen veya çalışan sektör değiştirmek isteyen kendini geliştirmek isteyen ve daha etkili bir şekilde çalışmak isteyen sekreter adayları ve sekreterler için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı sonunda ise tıbbi sekreterlik sertifikası almaktasınız. Bu şekilde bir sekreterlik sertifikası nedir sorusuna cevap bulmuş oldunuz artan hastane ve özel klinik sayıları ile doktorlar ya da profesörler arasında çalışacak kişilere duyulan ihtiyaç giderek artmaktadır.

    tıbbi sekreterlik,hasta karşılama,sertifika
  • Kendi ihtiyacını göremeyecek ve bakıma muhtaç hasta ve yaşlılara bakabilmek için hasta bakıcı eğitimi verilir. Hasta bakıcı eğitimi alarak sevdiklerinize bakabileceğiniz gibi hasta bakıcılığı meslek olarak yaparsınız.

    hasta bakıcı sertifikası,hasta bakım sertivikası,edevlette sorgulanabilir sertifika
  • Nisan 13, 2023

    İlk olarak kısa bir tanım ile en LP yani açılımı ile Neuro Linguistik program rastgele yaşanan olayların arkasında bulunan dinamikleri uygulayan ve inceleyen bilim dalıdır. Bu yaşanan olaylar kişinin seçimi doğrultusunda bilinçli olarak programlanmasıdır.

    nlp eğitimi sertifikası,edevlette sorgulanabilir
  • Nisan 12, 2023

    Ses bilgisi tanımı - Seslerin özelliklerini, özellikle konuşma seslerinin özelliklerin inceleyen ve bunların tanımlanması, sınıflandırılması ve transkripsiyonu için yöntemler sağlayan bilim sahesidir.

    Ses bilgisi,dil ve konuşma ,alt dalları
  • Nisan 12, 2023

    Konuşma özürleri sıkça ortaya çıkan bir özürdür. Çoğu anne baba aynı yaşta olmasına karışın çocuğunun akranlarından bu açıdan geri olduğuna çok değişik şekilde yorumlar. Aslında gecikmiş konuşma çocuğun bebeklik döneminde geçirmesi gereken konuşma gelişim aşamalarından birine takılıp kalması veya o aşamalarından birine geri dönüş yapması durumudur.

    Konuşma engelli çocuklar,tanımlama
  • Nisan 11, 2023

    Satranç eğitmeni olma şartları nelerdir? Satranç eğitmenliği adına satranç eğitmenliği olma şartları nelerdir sorusu oldukça sorun sık bir şekilde sorulan bir sorudur. Satranç eğitmeni olma adına kişilerin satranç eğitmenliği eğitim sertifika kurslarına başarılı bir şekilde tamamlaması ve buradan sertifika sahibi olması gerekmektedir. Bu sertifikayla beraber kişiler satranç eğitmeni olabilir.

    satranç sertifikası,edevlette sorgulabilir sertifika
  • Nisan 06, 2023

    Sağlık alanında hastalıkların önlemesinde politikalar üretmek için ve uygulamaya sokabilmek için hedef grubun yapısını  ve kompozisyonunu bilmesi gereklidir. Hastalıklardan korunmak ve kontrolde kalması için, ne zaman, nerede, ve kimin etikilendiği soruların önemli bir bileşenidir. Bazı hastalıkların risk faktörleri toplumda yüksek prevlansa sahip olmasına rağmen raporlanan olgu sayısı gerçek olgu sayısından daha az olabilir.

    Sağlık alanı ,veri toplama yolları
  • Nisan 06, 2023

     Afazi - Bir beyin hasarı zamanı ortaya çıkan dil bozukluğudur. Afazi herhangi bir beyin hasarına bağlı olarak ve genellikle sol serebral hemisferde ortaya çıkar.
    Çoğu afazi ve ilişkili hasarlar beyin krizine, beyin travmasına,serebral tümörlere ve dejeneratif bozukluklara bağlı olarak ortaya çıkar.

    Afazi, Afazi , Nedir, Tedavi Yöntemleri,
  • Nisan 03, 2023

    Öncelik olarak ücretli öğretmenlik nedir bunu açıklayarak başlamak daha doğru olacaktır. Ücretli öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen kadrosunda açık olması durumunda ders ücretleri karşılığı ile sözleşme imzalayarak işe alınan öğretmenlere denilmektedir. Ücretli öğretmenlik başvuruları ise ilçe milli müdürlüğüne yapılmaktadır ve yapılan sözleşme yalnızca bir öğretim yılı için yapılabilir.

    ücretli öğretmenler sertifikası,edevlette sorgulanabilir
  • Tıbbi sekreter eğitimi tıbbi sekreter olarak çalışmak isteyen veya çalışan sektör değiştirmek isteyen kendini geliştirmek isteyen ve daha etkili bir şekilde çalışmak isteyen sekreter adayları ve sekreterler için tasarlanmış bir eğitim programıdır

    tıbbi sekreterlik,hasta karşılama,sertifika
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR